Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een foto op canvas en een foto op hout met een prachtig eindresultaat

Vorig jaar voor Vaderdag, de eerste Vaderdag voor Richard, heb ik hem een foto op hout gegeven. Vlak daarvoor hebben wij een fotoshoot gehad samen met Owen die toen tien maanden was. De shoot vond plaats in het bos en de fotografe heeft prachtige plaatjes geschoten. Als verrassing heb ik de mooiste foto uitgekozen en deze op hout af laten drukken. Richard was er ontzettend blij mee. Ik ook overigens, de foto is echt waanzinnig mooi en helemaal in combinatie met het hout. De foto heeft een mooie plaats gekregen. Zodra je binnenstapt is het eerste wat je ziet de foto.

Een jaar later werd ik benaderd door Leo van CanvasCompany. Mij werd gevraagd of ik een foto op canvas wilde ontvangen in ruil voor een review. Ik antwoordde terug dat ik daar voor openstond maar dat ik wel een eerlijke review wilde schrijven. Ik wilde er geen mooi verhaal van maken als de foto of de service niet naar mijn zin was. Dit was prima. En zodoende heb ik een foto op canvas laten bestellen. Het vertrouwen dat het eindresultaat mooi zou worden twijfelde ik niet aan overigens, omdat CanvasCompany een dochterbedrijf is van FotoCadeau samen met FotoOpHoutFotoOpAluminiumTuinPosterOpMaatFotoOpGlasAnimalPrintShopWereldKaartenPimpJeDeur en
FotoBehangFactory. Vorig jaar heb ik dus de foto op hout al eens bij hen besteld en ik was meer dan tevreden.

De keuze voor een foto was niet moeilijk. De foto heb ik eerder op mijn blog geplaatst omdat ik hier zo ontzettend trots op was. En ben. Weer heb ik gekozen voor een foto van Owen. Dit keer op het strand in de duinen, in Denemarken. Ik heb even getwijfeld of ik de foto in kleur of zwart/wit af moest laten drukken. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor het zwart/wit, omdat ik denk dat het straks heel mooi komt te staan in ons nieuwe huis. Het plan is om onze lange gang vol te hangen met foto’s, waarschijnlijk alles zwart/wit.

Het bestellen was makkelijk. Er is veel keuze in afmetingen en je kunt de foto ook een ‘filter’ geven. De levering was snel. Vrijdag heb ik de foto besteld en dinsdag kwam deze netjes ingepakt binnen. Dus ja, het is absoluut een aanrader om via dit bedrijf een foto af te laten drukken.

Het eindresultaat is ontzettend mooi! Nu staat Owen er al prachtig op vind ik zelf, maar op canvas is zeker een aanrader. Persoonlijk vind ik op hout wel iets mooier. Het materiaal van hout vind ik stoerder en net even wat aparter doordat je de groeven erdoorheen ziet. Maar het geeft wel veel variatie straks in onze nieuwe gang; verschillende materialen en afmetingen met als tegenhanger dat alles zwart/wit is. Tegen de tijd dat het af is laat ik uiteraard graag het resultaat zien.

 

HELP! Ik krijg de uitgelichte foto niet normaal maar op zijn kop (zoals je ziet), terwijl ik met bewerken de foto heb gedraaid en ik de foto normaal te zien krijg. WHY? Grr.

 

 

14 Responses
 • Sandra
  augustus 6, 2017

  Wat een prachtige foto! Zo mooi! Op hout is inderdaad gaaf zeg, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Nice! Die nieuwe foto op canvas vind ik ook écht heel erg mooi. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #115 | Héél blij, mijnenveger & unicorn-cat-pantoffelsMy Profile

  • Michelle
   augustus 6, 2017

   Dank je wel! ☺️☺️

 • Evelyne
  augustus 5, 2017

  Prachtige foto! En ook heel mooi op hout! Zelf heb ik dit nog niet gedaan, maar dat is wel een plan voor de toekomst 😉 Wat vreemd dat je de bovenste foto niet ok krijgt. Mag normaal toch geen probleem geven wanneer je die bewerkt? Al geprobeerd om onbewerkt de foto hier in te voegen?
  Evelyne onlangs geplaatst…Fotografie: Macro en close-upMy Profile

  • Michelle
   augustus 6, 2017

   Dank je wel! En goed plan voor de toekomst 😉 Nee snap het ook echt niet. En je tip heb al geprobeerd maar haalde niets uit helaas. Hopelijk lukt het bij de volgende blogpost wel gewoon.. Bedankt voor de tip in elk geval!

 • Cynthia
  augustus 3, 2017

  Hartstikke mooi, deze foto!
  Cynthia onlangs geplaatst…Zin in feestMy Profile

  • Michelle
   augustus 3, 2017

   Dank je wel! ☺️

 • Saskia
  augustus 3, 2017

  wat een prachtige foto heb je gekozen. Tof he, om zulke mooie kiekjes op deze manier te vereeuwigen 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn 10 goede voornemens deze zomer(vakantie)My Profile

  • Michelle
   augustus 3, 2017

   Dank je wel! Heel tof inderdaad ☺️

 • Roelina
  juli 31, 2017

  Wat een prachtige foto(s). Ik mocht er een op aluminium laten afdrukken, ik was ook blij verrast door het resultaat. Heb je trouwens gekeken in de html code? Of je daar iets raars ziet ad foto?
  Roelina onlangs geplaatst…Gezinsvakantie naar Italië #3: kamperen op een grote camping, wat vonden wij ervan?My Profile

  • Michelle
   augustus 1, 2017

   Lijkt mij ook erg mooi, op aluminium! En dank je wel, ik ga eens kijken naar de code!

 • Maaike
  juli 30, 2017

  Echt mooi zeg! Fijn dat de kwaliteit ook goed is, zeker omdat de foto an sich al super mooi is!
  Maaike onlangs geplaatst…Mijn eerste shoplog! Kinder-vakantie-spulletjesMy Profile

  • Michelle
   juli 31, 2017

   Dank je! En zeker, anders zou het extra zonde zijn!

 • Nesrin
  juli 30, 2017

  Ik vind het juist leuk dat de foto gedraaid staat 😉

  Wat een mooi resultaat. Ik wil ook zoiets! Op dit moment heb ik een groot canvas boven de eettafel met daarop mijn man, ik en mijn dochter toen ze 1 jaar was. Mijn dochter is inmiddels 9 jaar en is er ook een broertje van 5 jaar. Tijd voor een nieuwe foto dus.
  Nesrin onlangs geplaatst…Help! Mijn man gaat alleen met de kinderen op vakantieMy Profile

  • Michelle
   juli 31, 2017

   Dank je 🙂 Met het complete gezin zou dan wel heel tof zijn inderdaad!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge