Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lieve New York

Nu ben ik helemaal geen stadsmens. Ik woon ontzettend fijn in mijn dorpje waar nog geen drieduizend mensen wonen. Toch wilde ik naar New York zodra wij een mooie aanbieding voorbij zagen gaan die een dag geldig was. In eerste instantie deden we het niet met als gevolg dat we de volgende spijt hadden dat we niet hadden geboekt.

Spijt dus. We waren allebei op ons werk toen ik werd gebeld door Richard. Hij had nogmaals naar de aanbieding gekeken en New York stond er nog tussen. Zouden we dan toch? JA! We hadden spijt, de reis stond er nog, dit moet een teken zijn, aldus nuchtere ik. En dus boekten we die dag alsnog.

Nou, New York, je was het waard. Ondanks dat ik geen stadsmens ben, vond ik het magisch om er rond te lopen. De drukte, de herkenbare gebouwen van films en series, de M&M Store, Tiffany’s, de kerstboom, de sfeer.. WAUW!

Ondanks dat ik kotsmisselijk was en wat spuug en kilo’s aan jou heb verloren was je een stad om nooit te vergeten!

En als kerst op de taart mocht ik een foto uitzoeken van Fotofabriek en deze op canvas af laten drukken. En hoewel ik gek ben op Owen – echt verliefd – leek het mij toch wel eens leuk om voor de verandering een heel andere foto uit te kiezen. En ik koos voor een foto van het Vrijheidsbeeld.

Ik vind de foto mooi gelukt. De service is erg goed. Ik wilde namelijk per se deze foto gebruiken, maar de site gaf elke keer aan dat de kwaliteit niet voldoende was. Fotofabriek stelt namelijk hoge eisen aan de kwaliteit van de foto. Na contact te hebben opgenomen, bleek dat deze foto kwalitatief wel voldoende zou zijn en kon ik gelukkig deze alsnog gebruiken. Bij binnenkomst van de canvas bleek het inderdaad een goede afdruk te zijn.

Een mooie herinnering aan New York ♡

8 Responses
 • Karin
  februari 11, 2018

  Wat een mooi stukje.!En gave foto met blijvende herringen..

  • Michelle
   februari 11, 2018

   Dankjewel Karin! En zeker gave foto, zal het ook nooit vergeten 🙂

 • Nesrin
  februari 10, 2018

  wat een prachtige foto! Gaaf dat jullie zijn geweest, ik ben nog nooit in New York geweest maar wil dit wel heel graag.

  • Michelle
   februari 11, 2018

   Dankjewel! En zeker doen, absoluut de moeite waard 🙂

 • Cynthia
  februari 9, 2018

  Groot gelijk dat jullie gegaan zijn. Kansen zijn er om ze te grijpen. Dit was jullie kans! Mooie foto.
  Cynthia onlangs geplaatst…KnarsetandenMy Profile

  • Michelle
   februari 9, 2018

   Dankjewel Cynthia! Was een van de betere beslissingen die we spontaan hebben genomen haha.

 • Maaike
  februari 7, 2018

  Oh wat super tof! New York is inderdaad een hele bijzondere stad. Het is eigenlijk moeilijk uit te leggen wat er zo bijzonder aan is aangezien het natuurlijk veel hoogbouw is. Maar het is de sfeer hè, die doet het m. Prachtige canvas! Daar zul je nog vaak met veel plezier naar kijken!
  Maaike onlangs geplaatst…DIY: Verjaardagsslinger in tien minuten!My Profile

  • Michelle
   februari 7, 2018

   Ja, het is lastig te omschrijven inderdaad, want ik ben helemaal niet echt van de steden. De sfeer, die zal het ‘m doen denk ik 😉 En dankje, inmiddels hangt hij aan de muur, heel leuk!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge