Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Wat ik voor altijd wil onthouden, lieve Owen #1

Dat wanneer jij allerlei dieren nadoet, jij vooral een poes op je allerliefst nadoet. En soms zit je in je boekje te lezen en hoor ik plotseling een knorrend geluidje. Op dat moment doe jij een varkentje na, omdat op de bladzijde die voor je ligt een varkentje staat afgebeeld. En als we gaan wandelen met onze Franse Bull, en we ergens lopen waar een hond blaft, doe jij op zo’n moment een hond na.

Als we wraps eten en jij de geraspte kaas er tussenuit plukt en gretig in je mondje stopt. Laten we vooral het geluidje ‘mmmmm’ niet vergeten. Ook vind je brie zo ontzettend lekker. Welk kind van anderhalf jaar eet er brie? Misschien heel veel kindjes, maar ik vind het best wonderlijk.

Je bent geen kroel. Maar toen ik je een keer naar bed bracht, en je al vasthoudend je slaapzakje wilde pakken, kroop je tegen me aan met je armpjes tussen onze buiken en je hoofd in mijn nek. En juist omdat je geen kroel bent, is dit zó óntzettend genieten, omdat ik weet dat het weer even kan duren voordat je weer zo met mij kroelt. Zo hebben we een minuut of wat gestaan, genieten.

Alle keren dat je mama zegt. Op zo’n moment besef ik weer eventjes dat ik in ieder geval voor één persoon de allerbelangrijkste ben (samen met zijn papa natuurlijk).

Je lieve glimlach, alsof je wilt zeggen dat we lief zijn maar het vertaalt in een lach. Je boevige lach, als je iets stouts doet en je weet dat. Je dankbare lach, als je iets krijgt wat je op dat moment het allerliefst wilt. Je schaterlach, als je in de rondte wordt gedraaid, wij met je gaan dansen of gewoon lekker gek doen. Ook jouw pretoogjes mogen we vooral niet vergeten. Maar het allermooist is misschien dat bij elke lach, jij je neusje opkrult en aan de bovenkant van je neusje wat rimpeltjes ziet ontstaan. je oogjes worden dan piepklein, je ziet net een klein spleetje, waar je als je goed kijkt je oogjes nog net ziet glinsteren. Iedereen vindt jou op papa lijken, maar jouw lach heb je van mij.

 

 

 

4 Responses
 • Saskia
  maart 15, 2017

  Wat een super lief artikel, mooi!<3

  • Michelle
   maart 15, 2017

   Dank je wel! Lief!

 • Emmy
  maart 7, 2017

  Wat een prachtige woorden! Ga zo door!

  • Michelle
   maart 8, 2017

   Wat lief! Dank je wel!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge