Welkom op abouthimandher.nl! Het spookte al een tijd door mijn hoofd; het hebben van een eigen blog. Maar omdat ik meer een dromer ben is het idee alleen in mijn hoofd blijven hangen en bleef de uitvoering uit. Uiteindelijk vond ik dat ik het gewoon moest doen. En hier is ‘ie dan!

Ik ben Michelle, geboren in de jaren tachtig en opgegroeid in een klein dorp in het mooie Zeeland. Samen met mijn vriend heb ik een zoon genaamd Owen (’15). Dit kleine mannetje is mijn allergrootste geluk en ik denk dat ik regelmatig over hem zal schrijven. Maar omdat het niet mijn bedoeling is om er een ‘mamablog’ van te maken zal ik ook over andere onderwerpen schrijven. Maatschappelijke kwesties vind ik bijvoorbeeld erg interessant.

Naast mama ben ik ook de vriendin van Richard en werk ik ongeveer zestien uur in de week. Thuis hebben we ook nog twee katten en een hond. In mijn vrije tijd lees ik graag, kijk ik naar series/films, wandel ik regelmatig en hou ik ontzettend van chocola, thee en m&m’s (die blauwe zak!). Daarnaast heb ik een minibucketlist van dingen die ik wil doen maar nu (nog) niet gelukt zijn:

  • Zo veel mogelijk van de wereld zien
  • Fotograferen
  • Meer doen met schrijven (maar wat?)

Heb je vragen, suggesties of wil je iets aan mij kwijt? Dat kan! Klik dan hier.