Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dagboek | 20 februari 2018

Vrijdagavond begon het; Owen had een ietwat rood oog. De volgende ochtend was het nog roder en na zijn middagslaapje was zijn andere oog ook rood. Sindsdien is het steeds een beetje erger geworden. Ofwel; een oogontsteking.

Vandaag – 20 februari – zou Owen gewoon naar de peuterspeelzaal gaan. In overleg met de juffen was Owen gelukkig welkom. Een klein puntje; de fotograaf zou komen en alle kindjes zouden op de foto worden gezet. En dus ook Owen met zijn ontstoken prutoogjes.

Om half twaalf zouden ze om de beurt op de foto gaan, na ‘schooltijd’ dus. Omdat Owen met zijn mouw regelmatig zijn ogen afveegt heb ik zijn trui die ik voor de foto wilde om half twaalf meegenomen, zodat ik hem voor de foto kon verschonen en hem met een schone trui op de foto kon laten gaan. De blauwe trui is trouwens mijn lievelingstrui voor hem. Daarnaast had ik ook een flesje bij me met gekoeld gekookt water en wattenschijfjes, zodat ik nog even snel zijn ogen schoon kon maken.

Om half twaalf stond ik klaar met mijn spulletjes en bleek echter even later dat alle kindjes al op de foto waren geweest. Gelukkig hadden de juffen zijn ogen wel schoongemaakt van tevoren maar helaas heeft hij dus niet mijn favoriete blauwe trui aan. In plaats daarvan een knalgeel shirt (nja, ook leuk maar ik had toch echt heel graag zijn blauwe trui aan gezien. Lees hier waarom).

Ander fijn detail van deze dag; Owen is wat hangeriger en kroeliger dan normaal. Echt genieten! Maar die prutoogjes in mijn nek vind ik – oh wat ben ik slecht – toch wel heel erg vies.

Oh! En Owen kampt ook met een poepfobie sinds enkele weken. Dus vandaag ook weer regelmatig huilen en panieken als meneer zijn poep tegen zit te houden of heeft gepoept.

Ik kan alleen maar hopen dat dit alles voorbij is nog vรณรณr de bevalling.

2 Responses
 • Evelyne
  februari 25, 2018

  Aaah als het dan eens niet loopt zoals je het wil.. Ik ken het gevoel en ben geen mama ๐Ÿ™‚
  Evelyne onlangs geplaatst…Eten en drinken: Gestempelde aardappelenMy Profile

  • Michelle
   februari 25, 2018

   Voor zulk soort dingen hoef je ook geen mama te zijn ๐Ÿ˜‰ Ach ja, we passen ons gewoon aan ๐Ÿ˜‰

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge