Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De allerliefste Valentijnen

By Posted on 8 No tags 0

Even een lekker zoet en klef blogje. Gewoon omdat het kan. Hier dus een ode aan mijn Valentijnen. Heel spontaan zomaar ineens bedacht. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. En anders jammer dan 😉

Richard: Al 11,5 jaar mijn liefde. (Bijna) twee kindjes verder en nog steeds is de liefde sterk. Misschien zelfs sterker aanwezig dan ooit. En je bent een superpapa.

Owen: je bent al 2,5 en ik ben zo verschrikkelijk blij dat ik jouw mama mag zijn! En straks ben je grote broer. Ik kan niet wachten.

Baby: nog anderhalve week tot de uitgerekend datum. Ik heb geen idee hoe je eruitziet en hoe je gaat zijn, maar je bent mijn tweede zoon. En alleen al daarom mijn allerkleinste Valentijntje.

Papa en mama; omdat ik dankzij jullie ben geworden hoe ik nu ben. En daar ben ik meer dan tevreden mee. Jullie zijn de liefsten.

Jacco: mijn kleine (grote) broer(tje). Je bent langer dan ik maar ik ben en blijf altijd de oudste (en verstandigste ;)), al weet ik niet of ik het ouder zijn vind nog steeds net zo leuk vind als vroeger.. Geniet nog even van je twintiger-jaren! En oefen vooral nog veel met je gitaar. Wie weet word je ooit beroemd, en anders kan Owen bij je in de leer, toch?

Karin en Paul: acht weken hebben we bij jullie gewoond, vanwege onze megaverbouwing. Nog steeds ontzettend dankbaar! En ontzettend blij met het goede nieuws wat je hebt gekregen Karin!

Femke: mijn oudste vriendinnetje, al vanaf groep twee onafscheidelijk. Ik ben supertrots op je; werken en pas begonnen met een studie. En je bent zo attent. Daar kan ik nog van leren.

Nina, Janneke en Aura: mijn lieve middelbareschool vriendinnen. We zien elkaar veel minder dan vroeger maar als we elkaar zien is het altijd weer goed en praten we honderduit. Trots en blij dat jullie mijn vriendinnen zijn.

Alieke: waarom ben je nou in Dordrecht gaan wonen? Afspreken was nog nooit zo moeilijk (haha). Ik vond het super bijzonder om bij je trouwdag aanwezig te zijn. Binnenkort moeten we écht weer eens afspreken!

Kimberly: ik vind jou zo ongelooflijk sterk. Jij bent echt het voorbeeld van een powervrouw. Trouwens, wist je al dat we Owen willen uithuwelijken aan Semmy? (Of hebben jullie al een geschikte schoonzoon gevonden?)

Opa’s en oma’s: de helft is niet eens een bloedband maar het voelt alsof het wel zo is. Allemaal zijn jullie mijn opa en oma en ik vind het ontzettend leuk en lief dat jullie af en toe bellen of appen om te vragen hoe het gaat. Ik zie jullie niet heel regelmatig maar des te leuker is het als we elkaar wel zien.

Mijn collega’s: omdat ik nog steeds ontzettend veel van jullie leer en jullie heel erg veel geduld met mij hebben gehad. Zeker in het begin maar nog steeds. Ik ben heel dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om bij jullie in het team te mogen werken.

8 Responses

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge