Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn guilty pleasures

Je kent het wel; dingen leuk of lekker vinden waarvan het misschien niet zou ‘mogen’ of waarvoor je je zou moeten ‘schamen’. Iedereen heeft wel zo’n lijst, zo ik ook. En vandaag deel ik mijn guilty pleasures.

Vaiana

Samen met Owen heb ik de film Vaiana ontdekt op Netflix. Owen vindt de film prachtig. En eerlijk? Ik ben het helemaal met hem eens. Er zit humor in, spanning, de kleuren zijn fantastisch mooi, het verhaal is mooi en zelfs de liedjes vind ik oprecht leuk. De film zet ik regelmatig op.

Spice girls

Tsjah, ik kan er niks aan doen, maar ik word altijd best blij als er op de radio een nummer wordt gedraaid van de Spice Girls. De volumeknop gaat dan even net iets harder. Naast dat ik de muziek gewoon leuk vind zal het jeugdsentiment ook meespelen. Vroeger was ik megafan en heb er ook herinneringen aan.

De Sims

Ik heb alle delen gehad en ook het laatste deel heb ik in mijn bezit. Regelmatig speel ik zeker niet, er zit gerust driekwart jaar tussen dat ik niet speel, maar een keer in de zoveel tijd vind ik het heerlijk om de Sims te spelen.

Temptation Island

Volgende week start het nieuwe seizoen op de televisie en ik kan niet wachten! Omdat wij sinds enkele weken Videoland hebben, hebben wij zelfs het voorrecht om een week vooruit te kijken. Morgen zitten wij er klaar voor, dat begrijp je. Maar goed, als er een fout programma is op de televisie, is dit het wel. Ik vraag me serieus af waarom je in hemelsnaam mee zou doen aan zo’n programma. Ik geloof dat je het de ander niet eens kwalijk kan nemen als hij of zij vreemdgaat. Zeker als je er al gevoelig voor bent, alcohol er in het spel is, verwijdering van elkaar, mooi weer waardoor iedereen er halfnaakt rondloopt.. Daarnaast doen de programmamakers er ook wel alles aan. Toch kijk ik er heel graag naar, hou fout ook. Sterker nog; hoe fouter, hoe beter.

Oversized trui, legging en badjas

Mijn lievelingsoutfit in de avond na het douchen. Want wat is er nu fijner dan na het douchen je te wikkelen in zachte, warme stofjes? Sexy? Nee, niet bepaald. Maar het zit wel heel comfortabel.

Chocola

Deze is best erg. Er gaat nauwelijks een dag voorbij zonder chocola. Je kunt me min of meer verslaafd noemen. Laatst hoorde ik op het nieuws dat er over veertig jaar geen chocola meer te verkrijgen is. Tsjah, dan genieten we er nu maar volop van toch?

Wat is jouw guilty pleasure? 🙂

10 Responses
 • Roelina
  januari 27, 2018

  ja hoor hier ook een legging met overzized hoodie. Niet matchende dikke sokken en foute warme sloffen. Ongegeneerd, who cares! Verder is mijn gulty pleasure zeker weten de goudgele M. Daar kun je mij echt voor wakker maken.
  Roelina onlangs geplaatst…In de kinderboeken kast van #2: Kikker is KikkerMy Profile

  • Michelle
   januari 29, 2018

   Oh heerlijk hè, zo’n kloffie! En jep, de goudgele M, wij zijn er gisteren na een lange tijd weer eens geweest. Heerlijk!

 • Irene
  januari 25, 2018

  Haha heel herkenbare guilty pleasures. Behalve Vaiana (nog nooit gezien) en Temptation (super irritant).
  Irene onlangs geplaatst…Mini review | Rituals handcrème & natural lip balmMy Profile

  • Michelle
   januari 25, 2018

   Dat kan natuurlijk. Het is ergens ook een irritant programma, maar ik vind het gewoon zo lekker fout of zo 😉

 • Mevrouw Marloes
  januari 24, 2018

  Vaiana heb ik, toen ik ‘m voor ’t eerst zag, meteen twee keer achter elkaar gekeken en de volgende dag weer. Laatst keek ik ‘m ook, samen met m’n vriend. Ik kan geen genoeg krijgen van die film! Mijn guilty pleasure is, beetje gek misschien, een knäckebröd met smeerkaas. Ik kan een heel pak knäckebröd met smeerkaas op en dan heb ik nog niet genoeg. Vandaar dat ik het ook bijna nooit in huis haal, haha!
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Sportaankopen om mijn goede voornemens waar te makenMy Profile

  • Michelle
   januari 25, 2018

   Ik snap het wel, ik heb de film inmiddels ook al tachtig keer gezien of zo (half half wel met Owen). Het is ook gewoon echt een leuke film! Haha, heel pak knäckebröd, dat is aardig wat 😉

 • Shirley
  januari 24, 2018

  Ik vind High School Musical leuk, net als allerlei andere slechte films waar ik al te oud voor was toen ze uitkwamen, haha.
  Shirley onlangs geplaatst…Luxemburg in 30.607 stappenMy Profile

  • Michelle
   januari 25, 2018

   Oh, die heb ik wel eens gezien maar dat was echt mijn ding niet haha.

 • Cynthia
  januari 24, 2018

  Net als jou, die oversized trui van pluche. OMG, dat vind ik in de avond toch zo heerlijk.
  Cynthia onlangs geplaatst…Tip voor een lekkere SmoothieMy Profile

  • Michelle
   januari 25, 2018

   Ja, fijn hè?! <3

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge